Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Hønsebouillon

Hønsebouillon, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

GrundopskrifterRet : Grundopskrifter - Grundopskrifter

Hovedingrediens : Andet Fjerkræ - Høne

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
 stor kylling, 1 1/2 kg eller mere
 vand
 salt
 urter fx persillestilke, timian, bladselleritop, peberkorn, frisk chili
 salt
 peber
 


Opskrift:

Køb en stor fornuftig kylling på 1 1/2 kg eller mere.

Skær de to brystfileter af og brug dem til noget andet. Bring resten af kyllingen i kog i letsaltet vand som dækker.

Fjern skum og tilsæt urter fx persillestilke, timian, bladselleritop, peberkorn, frisk chili. Dæmp varmen og lad kyllingen simre til den er mør, ca. 35 min.

Tag kyllingekødet op og lad det køle lidt af, før kødet pilles fra benene.

Si bouillonen, først gennem en sigte, så fx gennem en ny, opvredet engangskarklud. Skum bouillonen fri for fedt.

Smag bouillonen til med salt og peber.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2    (3 stemmer)

Opskriften er vist 19433 gange,
og udskrevet 166 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu