Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Kalkun i asparges

Kalkun i asparges, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

ForretterRet : Forretter - Tarteletter

Hovedingrediens : Kalkun - Kogt/stegt kalkun

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :



Ingredienser:
300 g.kogt kalkunkød i små stykker
250 g.asparges (drænet vægt)
50 g.margarine
5 spsk.hvedemel
1 l.fond (vandet fra kogningen af kalkunen)
10 tarteletter
 
Opskrift:
Margarinen smeltes og melet kommes i til det er en jævning. Tilsæt fond og aspargesvand til det er godt tykt. Lad det koge op, derefter tilsættes aspargessnitter og kalkunkød. Koges yderligere et kvarter.

Serveres i tarteletter.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2.4    (25 stemmer)

Opskriften er vist 22297 gange,
og udskrevet 530 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Thomas 6565  -  2009-01-05 18:48:33
Jeg elsker dem sdet smager så godt

Tiiiiiine  -  0000-00-00 00:00:00
Mmmmmm bare ikke bedre end dem min familie laver

Carina!!  -  0000-00-00 00:00:00
en superduper god opskrift.. og jeg elsker tarteletter!!!