Kalkun i asparges

Kalkun i asparges, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

ForretterRet : Forretter - Tarteletter

Hovedingrediens : Kalkun - Kogt/stegt kalkun

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :     

Ingredienser:
300 g.kogt kalkunkød i små stykker
250 g.asparges (drænet vægt)
50 g.margarine
5 spsk.hvedemel
1 l.fond (vandet fra kogningen af kalkunen)
10 tarteletter
 
Opskrift:
Margarinen smeltes og melet kommes i til det er en jævning. Tilsæt fond og aspargesvand til det er godt tykt. Lad det koge op, derefter tilsættes aspargessnitter og kalkunkød. Koges yderligere et kvarter.

Serveres i tarteletter.





karakterer:
Opskriften er vist 26090 gange,
og udskrevet 569 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.4    (25 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2009-01-05 18:48:33
Jeg elsker dem sdet smager så godt

  -   2005-01-01 01:01:01
Mmmmmm bare ikke bedre end dem min familie laver

  -   2005-01-01 01:01:01
en superduper god opskrift.. og jeg elsker tarteletter!!!