Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Marengs (Frosting)

Marengs (Frosting), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

KagerRet : Kager - Marengs

Hovedingrediens : Æg - HønseÆg

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
2 æggehvider
150 g.sigtet flormelis
 
Opskrift:
Æggehviderne piskes stive, hvorefter sukkeret irøres lidt efter lidt under stadig piskning. Skålen med æggehvidemassen stilles nu i vandbad (gryde med kogende vand), heri piskes marengsmassen ca 10 minutter.

Sættes gennem sprøjtepose på smurt plade i små toppe, der bages ved svag varme, ca 100 grader.

Eller anvendes som låg eller pynt til kager.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.1    (27 stemmer)

Opskriften er vist 44838 gange,
og udskrevet 341 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Tobias  -  2015-07-08 13:20:46
De er bedrer en gode

Tobias  -  2015-07-08 13:19:03
De frosting er mega gode

Andreas  -  2013-09-13 15:13:33
Der står ikke hvor lang tid de skal have

  -  2009-01-01 21:58:06
det er meget bedre at bruge sukker

Ditte  -  2007-08-20 23:26:26
jeg anbefaler 120 grader. efter en time har lidt karamelagtig konsistens indeni. Ditte

milesten  -  2007-07-21 14:33:51
Skal bages i lidt over 1 time.

mad-prinsessen  -  0000-00-00 00:00:00
Bagetid?????