Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Rugkiks

Rugkiks, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Brød boller og kiksRet : Brød boller og kiks - Kiks

Hovedingrediens : Mel - Rugmel

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :



Ingredienser:
250 g.rugmel
1 tsk.salt
1 tsk.sukker
1 1/4 dl.fløde
125 g.usaltet svinefedt eller andet fedtstof
 
Opskrift:
Tørdelene blandes sammen. Fedtstoffet smuldres heri, hvorefter alt sammenæltes med fløde. Efter ca 30 minutters afkøling kan dejen udrulles i en tynd plade, der prikkes med gaffel, skæres i firkanter eller udstikkes med en kolonneform. Kiksene stilles på en smurt plade og bages ensartede lysebrune ved jævn varme. Kommen kan stødes og æltes i dejen eller strøs på kiksene.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (6 stemmer)

Opskriften er vist 16824 gange,
og udskrevet 344 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

  -  2011-02-13 18:20:14
Bagetemperatur: Jævn varme = 190-170 grader C (se teknik\ ovntemperatur). Bagetid: Til de er ensartede lysebrune.

xxx  -  0000-00-00 00:00:00
Det kunne være meget rart hvis der stod bagetemperatur og bagetid