Grahamskiks II

Grahamskiks II, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Brød boller kiksRet : Brød boller kiks - Kiks

Hovedingrediens : Mel - Grahamsmel

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :



Ingredienser:
125 g.grahamsmel
125 g.hvedemel
1 tsk.salt
1 tsk.sukker
150 g.smør eller margarine
 spsk.fløde
 
Opskrift:
Tørdelene blandes sammen. Fedtstoffet smuldres heri, hvorefter alt sammenæltes med fløde. Efter ca 30 minutters afkøling kan dejen udrulles i en tynd plade, der prikkes med gaffel, skæres i firkanter eller udstikkes med en kolonneform. Kiksene stilles på en smurt plade og bages ensartede lysebrune ved jævn varme.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3    (3 stemmer)

Opskriften er vist 11330 gange,
og udskrevet 202 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu