Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Æggehvidekage

Æggehvidekage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Kager i formRet : Kager i form - Diverse kager i form

Hovedingrediens : Æg - HønseÆg

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :



Ingredienser:
250 g.smør eller margarine
250 g.sukker
6-8 æg
50 g.mandler
250 g.hvedemel
 
Opskrift:
Fedtstoffet blødgøres og røres hvidt og skummende med sukkeret. Derefter tilsættes de stiftpiskede hvider, samt de skoldede, finthakkede mandler skiftevis med det sigtede mel. Dejen hældes i en smurt form og bages ved jævn varme ca. 1 time. Mandlerne kan udelades.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (2 stemmer)

Opskriften er vist 8086 gange,
og udskrevet 126 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu