Bittermandelkage

Bittermandelkage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

KagerRet : Kager - Kager - Diverse

Hovedingrediens : Nødder - Mandler

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :



Ingredienser:
75 g.smør eller margarine
75 g.sukker
2 æg
250 g.hvedemel
12 g.bagepulver
 dl.sødmælk
10 g.bitre mandler
50 g.sukat
 
Opskrift:
Fedtstoffet blødgøres, røres hvidt og skummende med sukkeret, hvorefter æggeblommerne tilsættes et ad gangen. Melet sigtes sammen med bagepulveret og irøres skiftevis med mælken. Til sidst tilsættes de skoldede, finthakkede mandler, den småtskårne sukat og de stiftpiskede hvider. Bages ca 1 time.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
1.9    (10 stemmer)

Opskriften er vist 9182 gange,
og udskrevet 112 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

janne  -  2009-02-19 17:14:48
på hvilke grad bages kagen?