Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Sandkage II

Sandkage II, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Portion 1 Portion
Kager i formRet : Kager i form - Sandkage

Hovedingrediens : Mel - Flormel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
200 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
150 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2 Æg 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
250 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

0.5 tsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Opskrift:
Fedtstoffet blødgøres og røres hvidt og skummende med sukker.

En æggeblomme ad gangen irøres, og der røres eller piskes grundigt mellem hver æggeblomme, der tilsættes.

Derefter irøres det sigtede mel og til sidst de piskede hvider.

Dejen hældes i en smurt form og bages ved jævn varme ca 160 grader i ca 1 ¼ time.

I stedet for at skille blomme og hvide kan de hele æg irøres, men for at dejen kan blive så let som mulig, må røringen foregå endnu kraftigere, end når man tilsætter de piskede hvider.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.4    (29 stemmer)

Opskriften er vist 39690 gange,
og udskrevet 833 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 13150 (3131 kcal)
KJ pr. Portion 13150 (3131 kcal)
Vægt ialt 742 gram
Vægt pr. Portion 742 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1771 KJ (421 kcal)
Protein 5.8 gram
Fedt 24.3 gram
Kulhydrat 46.1 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Jeppe   -  2012-02-11 16:03:01
Put raps på overfladen når den ligger i formen!!! giver en sprød skorpe og holder noget af væsken inde, så den ikke bliver nær så tør giv den også noget vanillesukker, giver en meget bedre smagsoplevelse!!!

Lisa  -  2011-02-16 15:53:09
Synes kagen er god, jeg kom bare til at improvisere lidt;-) Jeg kom b.la hakkede mandler i, og jeg synes konsistensen var meget tør og klistret så kom også lidt mælk i. Men så også rigtig god kage:9 Anbefaler den helt sikkeret

  -  2011-01-06 17:20:08
God! Især med chokolade stykker i!:)

Glen  -  2008-04-13 21:30:40
Bland 1/3 af kagedejen med kakaopulver og du får en marmorkage :-)

ida  -  0000-00-00 00:00:00
lidt for tør men den er go nok med lidt smeltet chokolade oven på

Sofia  -  0000-00-00 00:00:00
super:)