Sukkerbrødsrand
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Indsendt : |
|
|
Æggeblommerne og de sigtede flormelis røres hvidt og skummende.
Citron, det sigtede mel og de stiftpiskede hvider tilsættes til sidst.
Dejen fyldes i en smurt randform, der sættes i en varm ovn, hvor varmen straks dæmpes.
Bages ved svag varme ca ½ time.
Vendes af formen og glaseres med vandglasur.
Denne rand kan serveres til te og kaffe, eller den kan anvendes til dessert med forskellig slags is opskivet i midten. Bages kagen i en almindelig kageform, tager man den dobbelte portion, og bagetiden er da ca ¾ time. |
|
Opskriften er vist 7940 gange,
og udskrevet 121 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer conny - 2023-03-12 21:47:28 Hej jeg er så heldig at have formen både til gas &el har avet den efter min mor bager den engang i mellem Da jeg var barn kom vi på besøg hos mine moster & der var kager for alle pengene der var 2 slags boller Kringel smørkage engels søsterkage æble kage sveske stang æble stang sandkage sodakage en kage med kokous 3 slags lagkage med hvid bund cokolade & rugbrødslagkage Marmorkage & så alle småkagerne der var hvide & bune fedtkager kokusmakroner ingen ting marens cokomarens =bussen kage med glasur med romsmag kokuskranse vanilie kranse så vi var mette for vi skulle smage dem alle gode tider den gang anonym - 2013-06-22 20:45:13 Det ser vældigt lækkert ud, men opgiver fordi der ikke er angivet grader. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne