Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Sukkerbrødsrand

Sukkerbrødsrand, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Kager i formRet : Kager i form - Randformkage

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
3 æg
125 g.flormelis
½ citron, saft og skal heraf
30 g.hvedemel
30 g.kartoffelmel
 
 Glasur:
200 g.flormelis
 spsk.vand
 
Opskrift:
Æggeblommerne og de sigtede flormelis røres hvidt og skummende. Citron, det sigtede mel og de stiftpiskede hvider tilsættes til sidst. Dejen fyldes i en smurt randform, der sættes i en varm ovn, hvor varmen straks dæmpes. Bages ved svag varme ca ½ time. Vendes af formen og glaseres med vandglasur.

Denne rand kan serveres til te og kaffe, eller den kan anvendes til dessert med forskellig slags is opskivet i midten.

Bages kagen i en almindelig kageform, tager man den dobbelte portion, og bagetiden er da ca ¾ time.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 6234 gange,
og udskrevet 93 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

  -  2013-06-22 20:45:13
Det ser vældigt lækkert ud, men opgiver fordi der ikke er angivet grader.