Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Amerikansk æggehvidekage

Amerikansk æggehvidekage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Kager i formRet : Kager i form - Randformkage

Hovedingrediens : Æg - HønseÆg

Oprindelsesland : Amerika

AmerikaIndsendt :



Ingredienser:
100 g.smør
2 dl.mælk
2 ½ dl.sukker
50 g.mørk chokolade
4 dl.hvedemel
100 g.hasselnødder
2 ½ tsk.bagepulver
4 æggehvider
½ tsk.salt
 smør og rasp til formen
1 tsk.vanillesukker
 
Opskrift:
Rør fedtstof og sukker luftig i en skål. Bland mel, bagepulver, salt og vanillesukker og rør blandingen i dejen skiftevis med mælken. Riv chokoladen og hak nødderne i dejen. Pisk æggehvider til hårdt skum og vend dem forsigtig ned i dejen. Smør en randform og drys den med rasp. Drys resten af nødderne i bunden af formen. Hæld dejen i formen og bag den ved 200 grader på nederste rille i ca 40 min. Lad kagen køle inden du serverer den.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (15 stemmer)

Opskriften er vist 32220 gange,
og udskrevet 641 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Fra gården  -  2016-04-13 21:02:30
Syntes den er tør og kedelig.

Torsdags kage klubben  -  2014-11-20 12:27:52
Rigtig god kage der er nem at lave:)

Team 32  -  2011-02-23 12:28:20
Vi benytter 100 g mørk chokolade og kommer alle hasselnødder i dejen.