Tekage med æbler

Tekage med æbler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Kager i formRet : Kager i form - Bradepandekage

Hovedingrediens : Frugt - Æbler

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :      Red:


Ingredienser:
250 g.margarine
375 g.sukker
3 æg
500 g.hvedemel
1.5 spsk.bagepulver
2.5 dl.mælk
 æbler
 
 
Opskrift:
Margarinen blødgøres og røres hvidt med sukkeret. Æggeblommerne tilsættes et ad gangen. Mel og bagepulver blandes og hældes i skiftevis med mælken. Til sidst tilsættes piskede æggehvider. Hældes i en lille smurt form; dækkes med skrællede tyndtskårne æbleringe. Bages i ca. 3/4 time. Kagen strøs med groft sukker og bages yderligere 5 min.


karakterer:
Opskriften er vist 15080 gange,
og udskrevet 254 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Inger   -  2015-10-19 22:12:23
Jeg mangler angivelse af temperatur på ovnen, om kagen skal i kold eller varm ovn og hvilken slags/størrelse form. Jeg har bagte kagen i en ekstra stor sandkageform v. 200c i en forvarmet ovn. Der er bagetiden 65 min. samt afkøling i ovnen til denne er kold. Så er kagen blevet fin. Hvis man deler dejen i to alm. størrelse sandkageforme vil jeg tro, at bagetiden er ca. 55 min.

Inger   -  2015-10-18 14:08:01
Jeg mangler angivelse af temperatur på ovnen, om kagen skal i kold eller varm ovn og hvilken slags/størrelse form. Jeg har bagt kagen i en stor sandkageform og der er bagetiden 65 min. samt afkøling i ovnen til denne er kold. Så er kagen blevet fin.