Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Rugtvebakker

Rugtvebakker, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Brød boller og kiksRet : Brød boller og kiks - Tvebakker

Hovedingrediens : Mel - Sigtemel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
200 g.sigtemel
50 g.hvedemel
½ tsk.salt
12 g.bagepulver
40 g.sukker
100 g.smør eller margarine
1 æg
¾ dl.kærnemælk
½ tsk.stødt kommen
 
Opskrift:
Tørdelene sigtes. Fedtstoffet smuldres heri. Ægget sammenpiskes og blandes i dejen sammen med den kolde væske. Når alt er godt sammenæltet, trilles dejen i en eller flere pølser på 3-5 cm i diameter. Disse udskæres igen i ensartede småstykker, der trilles i kugler, som stilles på en smurt plade. Bages i 7-8 minutter. Udtages og gennemskæres varme og tørres i ovnen, til de er ensartede lysebrune.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 6803 gange,
og udskrevet 142 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu