Smørhorn
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Oprindelsesland : Danmark Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Melet sigtes med sukker og salt, fedtstoffet smuldres i, og gæren som er udrørt i den kolde væske, tilsættes.
Dejen stilles til hævning ca 1½ time, hvorefter den deles i 3 dele.
Hver af disse udrulles i en rund plade, der igen deles 12 trekanter. Trekanterne rulles nu samme fra den bredeste side, hvorpå der er lagt lidt af fyldet. Formes til horn, der stilles på en smurt plade. Efterhæves, pensles og bages i god varm alm. ovn ca 15 minutter Marcipan kan anvendes som fyld i stedet for ovennævnte remonce. |
|
Opskriften er vist 38049 gange,
og udskrevet 495 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (26 stemmer) |
|
Kommentarer Ks - 2012-10-10 14:38:39 Hvor meget skal ovnen stå på?? Og kan man tage syltetøj istedet for smør sanne - 2012-09-22 21:39:53 Hvor varm skal ovnen være og hvor længe skal de bages ? Gitte - 2012-06-08 19:27:06 smager lidt ligesom smørkagen man køber hos bageren.. i hvert fald hvis man putter vanilie sukker i creamen.. Lotte - 2009-06-24 14:14:46 Den var fin nok :) mig - 0000-00-00 00:00:00 dejlig opskrift! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne