Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Rundstykker I

Rundstykker I, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Brød boller og kiksRet : Brød boller og kiks - Morgenbrød

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :



Ingredienser:
500 g.hvedemel
1 tsk.salt
20 g.sukker
 dl.sødmælk
50 g.gær
75 g.smør eller margarine
 
Opskrift:
Tørdelene sigtes. Mælken opvarmes til 30 grader, gæren udrøres i lidt af denne, fedtstoffet smeltes i resten af mælken. Alt sammenæltes let, og stilles tildækket med et låg eller fugtigt klæde til hævning ca 1 time.

Æltes derefter grundigt og henstilles, indtil dejen et hævet til det dobbelte, hvorefter den trilles i en lang pølse. Udskæres i ensartede stykker, der trilles til kugler, hvori der gøres et let snit, Stilles på en smurt plade, efterhæves, pensles og bages i ca 10 minutter.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3    (24 stemmer)

Opskriften er vist 20801 gange,
og udskrevet 606 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Else Mandøe  -  2015-02-01 22:59:34
Bages ved hvilken temperatur ?? Jeg er uerfaren bager !!

jan  -  0000-00-00 00:00:00
der står intet om hvorlang tid de skal efterhæve og der er heller intet om hvor varm ovnen skal være om den skal være forvarmet eller kold og der er intet om de skal pensles i mælk eller æg eller hvor i ovnen de skal bages øverste, mitdten eller nederste rille Hilsen Jan