Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Teboller

Teboller, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Brød boller og kiksRet : Brød boller og kiks - Diverse boller

Hovedingrediens : Mel - Flormel

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :



Ingredienser:
500 g.hvedemel
1 tsk.salt
1 tsk.sukker
35 g.gær
2 dl.sødmælk
2-3 æg
250 g.smør eller margarine
 
Opskrift:
Tørdelene sigtes. En fordybning laves i midten, og heri kommes gæren, der er udrørt med 1 spsk. af mælken samt resten af mælken og æggene. Det hele røres let sammen. I løbet af 10 minutter ”slås” det kolde fedtstof lidt af gangen i dejen. Stilles til hævning på et køligt sted dækket af et låg eller et fugtigt klæde.

Formes med 2 spiseskeer til runde boller, der anbringes på en smurt plade. Efterhæves ca. ½ time.

Pensles, bages lysebrune, ca 15 minutter.

Bollerne kan også tilberedes med varm hævning i løbet af 2 timer efter samme fremgangsmåde.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (50 stemmer)

Opskriften er vist 32365 gange,
og udskrevet 721 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Maja  -  2015-09-24 17:08:54
200 grader. Så bliver de bedst

  -  2014-11-25 17:02:11
Grader?????

  -  2014-10-24 16:48:48
nogen der har fundet ud af hvor mange grader de skal bages ved???!!!

  -  2009-05-24 12:25:27
rigtig gode jeg elsker dem hvem det har lavet dem er de vist beromt

helene  -  2007-11-17 09:04:27
for fedne 250G SMØR

Mig .  -  0000-00-00 00:00:00
hvor mange grader skal de bages ved ????

Lilly  -  0000-00-00 00:00:00
De er super gode praktisk når der kommer gæster..

Theresa  -  0000-00-00 00:00:00
skal de bage på 200 grader eller??