Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Baba (kage) med frugt i sukkerlage

Baba (kage) med frugt i sukkerlage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Kold DessertRet : Kold Dessert - Diverse kolde desserter

Hovedingrediens : Frugt - Diverse frugt

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
 Dej:
100 g.hvedemel
25 g.gær
0.5 dl.lunken mælk
200 g.smør
25 g.sukker
6 æg
400 g.hvedemel
 
 Lage:
7.5 dl.vand
500 g.rosiner
0.5 dl.rom
 


Opskrift:

Rør gæren ud i den lune mælk, rør melet i. Dæk det til og lad det hæve i 30 min.

Pisk smørret med 25 g. sukker og et æg ad gangen. Rør de 400 g. mel i, tillige med den hævede dej. Fyld dette i smurte portionsrandforme, der kun fyldes halvt op. Dæk formene til og lad dejen hæve, til den når formens kant. Sæt formene i en 200 grader C varm ovn og lad kagerne bage i 15min. Stik i kagerne med en kødnål for at se, om de er færdigbagte, hænger der dej ved, må kagerne bage lidt længere.

Lad kagerne køle lidt af i formene, når de er bagt.

Kog lage af vand og sukker, tag det af varmen og hæld rom i, held denne lage over kagerne lidt efter lidt, de skal kunne suge det hele. Når de er blevet kolde, vendes kagerne ud, pyntes med kirsebær, marcipanroser og kandiserede frugter. Figner, dadler, druer, ferskner servers til i sukkerlage.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (50 stemmer)

Opskriften er vist 21013 gange,
og udskrevet 415 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Elsebeth  -  2015-07-22 12:40:33
der står ikke hvor meget sukker der skal til sukkerlagen ?


daniel lecomte  -  2011-01-04 09:07:17
desserten commer fra Frankrig, men je ved ikke vilkend område .


Per  -  2008-11-15 08:11:16
Det ser ud til at der er skrevet rosiner i stedet for sukker ???


  -  0000-00-00 00:00:00
Hvad er sammenhængen melle opskriften til lagen og beskrivelsen af samme?