Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Skorpebrød (Brød bagt af gammelt brød)

Skorpebrød (Brød bagt af gammelt brød), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Brød boller og kiksRet : Brød boller og kiks - Diverse brød

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :



Ingredienser:
250 g.rugbrød
3-4 dl.mælk eller vand
25 g.gær
250 g.hvedemel
 
Opskrift:
Rugbrødet skæres i små stykker, udblødes i 2½ dl. mælk eller vand fra aften til morgen, hvorefter an hakker det en gang gennem en kødhakkemaskine.

Gæren udrøres i lidt af væsken og alt sammenæltes. Dejen stilles på et lunt stede, indtil den er hævet til det dobbelte.

Brødet kommes i form. Pensles og bages ved 200 grader C. Til det er lysebrunt.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (5 stemmer)

Opskriften er vist 12202 gange,
og udskrevet 148 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

  -  0000-00-00 00:00:00
smager godt