Grahamsbrød (fuldkornsbrød)
Hovedingrediens : Mel - Grahamsmel Oprindelsesland : Danmark Indsendt : |
|
|
Melet sigtes med salt og sukker, og kærnemælken tilsættes.
Gæren udrøres i vandet der er opvarmet til 30 grader.
Alt sammenæltes til en let sammenhængende dej, der henstilles til hævning.
Tildækket med et låg eller et klæde opvredet i koldt vand.
Når dejen er hævet til det dobbelte, formes den til et brød, der lægges i en smurt form, hvorefter dejens overflade gives nogle snit med en skarp kniv. Efterhæves i 10-15 minutter. Pensles og bages lysebrunt ved 200 grader |
|
Opskriften er vist 21608 gange,
og udskrevet 524 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.6 (5 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2011-10-11 11:22:27 til de er færdige!!! Rita - 2005-01-01 01:01:01 Så mangler vi bare at vide hvor længe bagtiden er. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne