Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Sigtebrød II

Sigtebrød II, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Brød boller og kiksRet : Brød boller og kiks - Diverse brød

Hovedingrediens : Mel - Sigtemel

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :



Ingredienser:
375 g.rugsigtemel
125 g.hvedemel
1 tsk.salt
1 tsk.sukker
3 dl.sødmælk
50 g.gær
 
Opskrift:
Melet sigtes med salt og sukker. Gæren udrøres i lidt i mælken, alt sammenblandes og æltes. Henstilles tildækket og dejen hæves til det dobbelte.

Formes til brød, der stilles på en smurt bageplade eller lægges i en smurt form, hvorefter dejens overflade gives nogle snit med en skarp kniv.

Pensles og bages ca 45 min ved 200 grader.

Man kan tage halvdelen flormel og halvdelen sigtemel. Dette brød kan holde sig friskt i flere dage, når det ikke er bagt for længe.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 11578 gange,
og udskrevet 214 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Per  -  2009-11-13 09:51:46
Hævetid 35-40 minutter