Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Franskbrød, vitaminrigt

Franskbrød, vitaminrigt, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Brød boller og kiksRet : Brød boller og kiks - Diverse brød

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :



Ingredienser:
500 g.hvedemel
1 tsk.salt
1 tsk.sukker
3 dl.sødmælk
75 g.gær
 
Opskrift:
Melet sigtes med salt og sukker. Mælken opvarmes til ca 30 grader, og gæren udrøres i lidt af denne. Alt sammenæltes, stilles på et lunt sted og hæves til det dobbelte.

Når dejen er hævet til det dobbelte, formes den til et brød, der lægges i en smurt form, hvorefter dejens overflade gives nogle snit med en skarp kniv.

Pensles og bages lysebrunt ved 200 grader.

Kan stilles i ovn der først tændes, når brødet indsættes, så behøver dejen ikke at hæve forinden. Ovnens varme må ikke være for stærk, da bagetiden ved denne metode forlænges med ca. 15 minutter.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
1.8    (9 stemmer)

Opskriften er vist 13431 gange,
og udskrevet 207 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

ruth  -  2008-05-26 14:24:13
jeg vil også spørge hvorfor det er vitaminrigt? Desuden skal der kun bruges 25 gr gær og ikke 75 gr til et brød

Erik  -  0000-00-00 00:00:00
Hvorfor er dette brød vitaminrigt??