Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Franskbrød med lidt fedtstof

Franskbrød med lidt fedtstof, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Brød boller og kiksRet : Brød boller og kiks - Diverse brød

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :



Ingredienser:
500 g.hvedemel
1 tsk.salt
1 tsk.sukker
3 dl.mælk
50 g.smør, margarine eller usaltet svinefedt
25 g.gær
 
Opskrift:
Melet sigtes med salt og sukker. Mælken opvarmes til 28-30 grader, og gæren udrøres i lidt af denne. Fedtstoffet smeltes i mælken. Alt sammenæltes. Tildækkes med låg eller fugtigt klæde, og hæves ca 1 time, eller til den dobbelte størrelse.

Når dejen er hævet til det dobbelte, formes til brød, der stilles på en smurt bageplade, eller lægges i en smurt form, hvorefter dejens overflade gives nogle snit med en skarp kniv.

Pensles og bages lysebrunt ved 200 grader.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (9 stemmer)

Opskriften er vist 14325 gange,
og udskrevet 409 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

  -  2012-01-05 14:43:50
det er vel 30 min. cirka eller der om kring

  -  0000-00-00 00:00:00
bare en ca bagetid??

  -  0000-00-00 00:00:00
Bage tid? ? ?