Fyld gæren i en skål, og rør den ud i vandet.
Tilsæt olie, yoghurt, salt og sukker.
Tilsæt solsikkekerner og hvedemel.
Ælt dejen godt.
Lad dejen hæve til dobbelt størrelse.
Slå dejen ned, og form den til 12 boller.
Sæt bollerne på en bageplade med bagepapir.
Lad bollerne hæve i ca. 15 minutter.
Sæt bagepladen i kold ovn på midterste ribbe.
Tænd for ovnen og lad bollerne bage i ca. 25 minutter ved 200 grader C alm. ovn.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.3
(55 stemmer)
Opskriften er vist 143118 gange, og udskrevet 2957 gange.
Energi:
KJ total 14070 (3350 kcal)
KJ pr. stk. 1172 (279 kcal)
Vægt ialt 1246 gram
Vægt pr. stk. 103 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1129 KJ (268 kcal) Protein 7.1 gram Fedt 7.5 gram Kulhydrat 44.3 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider