Sagoøl

Sagoøl, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6

Grød og VællingRet : Grød og Vælling - Vandgrød

Hovedingrediens : Gryn / Korn - Sagogryn

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :     

Ingredienser:
2 l.hvidtøl
 skal af ½ citron
70 g.sagogryn
75 g.sukker
4 æggeblommer eller 2 hele æg
 
Opskrift:
Øl og citronskal bringes i kog, sagogrynene hældes i under omrøring, og kogningen fortsætter ca. ½ time. Æggeblommer piskes hvide med sukkeret. 1 dl. af den kogende sagoøl blandes hermed, hvorefter alt hældes i gryden og piskes indtil suppen er tæt på kogepunktet.

Små tvebakker serveres til. Kan også koges af med lige dele van og øl.





karakterer:
Opskriften er vist 20087 gange,
og udskrevet 201 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.9    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu