æggeblommer eller 2 hele æg4 æggeblommer eller 2 hele æg
Opskrift:
Øl og citronskal bringes i kog, sagogrynene hældes i under omrøring, og kogningen fortsætter ca. ½ time.
Æggeblommer piskes hvide med sukkeret.
1 dl. af den kogende sagoøl blandes hermed, hvorefter alt hældes i gryden og piskes indtil suppen er tæt på kogepunktet.
Små tvebakker serveres til. Kan også koges af med lige dele van og øl.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.9
(5 stemmer)
Opskriften er vist 14976 gange, og udskrevet 160 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider