Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Æggeøl

Æggeøl, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

SuppeRet : Suppe - Brødsupper

Hovedingrediens : Gryn / Korn - Rugbrød

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :



Ingredienser:
 l.hvidtøl
25 g.hvedemel
75 g.sukker
4 æggeblommer
 
Opskrift:
Melet udrøres med øllet, der bringes i kog under omrøring og koges i 3-5 minutter.

Æggeblommerne piskes hvide med sukkeret. 1 dl. af den kogende ølsuppe blandes hermed, hvorefter alt hældes i gryden og piskes, indtil suppen står på kogepunktet.

Små tvebakker eller rugbrødsterninger serveres til.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (2 stemmer)

Opskriften er vist 10463 gange,
og udskrevet 114 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu