Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Brødsuppe II

Brødsuppe II, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

SuppeRet : Suppe - Brødsupper

Hovedingrediens : Gryn / Korn - Rugbrød

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :



Ingredienser:
375 g.rugbrød
2 l.vand
75 g.krystalsukker
 saft
 sherry
 citron
1-2 dl.piskefløde
 
Opskrift:
Brødet skæres i små firkanter og udblødes i vandet 1 døgn, sættes over ilden med øl og citronskal og koges indtil brødet kan passeres gennem en sigte eller et fint dørslag. Sukkeret, saft, sherry, og citron tilsættes og gives et opkog med øllebrøden. Brødet kan inden kogningen males gennem en kødhakkemaskine.

Brødsuppe kan tillaves med 20 g. kakao eller forskellige slags kogt frugt, ligesom man sammen med brødet kan koge ½-1 kg. ituskårne æbler eller rabarber.

Piskefløde kan serveres til brødsuppe eller piskes og hældes over suppen ved anretningen


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2    (3 stemmer)

Opskriften er vist 13538 gange,
og udskrevet 121 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

John.  -  2009-11-13 11:23:21
HVAD !!!! Hvor kommer øllen fra ???? Den er da vist ikke med i ingredienslisten