Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Kærnemælksbrødsuppe I

Kærnemælksbrødsuppe I, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

SuppeRet : Suppe - Mælkesupper

Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Kærnemælk

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :



Ingredienser:
 l.kærnemælk
½ l.vand
350 g.rugbrød
 skal af 1 citron
80 g.krystalmelis
1 dl.piskefløde
 
Opskrift:
Rugbrødet, der skæres i små stykker, udblødes i vandet et døgn, hældes i gryden og sættes over ilden med citronskal. Man rører heri, indtil det koger. Når brødet er godt udkogt, passeres det gennem en sigte, derefter tilsættes kærnemælk og sukker, og suppen får et opkog. Fløden piskes og hældes over suppen ved anretningen.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 8688 gange,
og udskrevet 118 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu