Kærnemælksbrødsuppe

Kærnemælksbrødsuppe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6

SuppeRet : Suppe - Mælkesupper

Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Kærnemælk

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :



Ingredienser:
15 dl.kærnemælk
5 dl.vand
350 g.rugbrød
1 citron skal heraf
80 g.krystalmelis
1 dl.piskefløde
 
Opskrift:
Rugbrødet, der skæres i små stykker, udblødes i vandet et døgn, hældes i gryden og sættes over ilden med citronskal. Man rører heri, indtil det koger. Når brødet er godt udkogt, passeres det gennem en sigte, derefter tilsættes kærnemælk og sukker, og suppen får et opkog. Fløden piskes og hældes over suppen ved anretningen.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 9173 gange,
og udskrevet 127 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu