Jævnet mælk (Fåremælk)

Jævnet mælk (Fåremælk), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6

SuppeRet : Suppe - Mælkesupper

Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Mælk

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :      Red :

Ingredienser:
5 dl.sødmælk
½ Vaniljestang
1 æg
25 g.sukker
 
Opskrift:
Mælken koges sammen med den flækkede vanille og lieres med ægget, der er rørt med sukkeret. Må ikke koges.

2 æg kan anvendes, dersom man ønsker fåremælken mere jævn.





karakterer:
Opskriften er vist 12231 gange,
og udskrevet 140 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2016-01-16 15:11:30
jeg lærte at lave den for tres år siden i skolekøkkenet. har lavet den tit

  -   2014-07-22 19:15:18
Fåremælk stammer fra før Mathildecremen I stedet for at komme piskefløde på f.eks jordbær, kunne man komme en dessertsovs på Det blev kaldt fåremælk

  -   2012-04-09 14:12:52
Er jeg den eneste, der ikke forstår denne opskrift? Man får "Jævnet fåremælk" ved brug af sødmælk????