Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Jævnet mælk (Fåremælk)

Jævnet mælk (Fåremælk), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

SuppeRet : Suppe - Mælkesupper

Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Mælk

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :



Ingredienser:
½ l.sødmælk
½ stangvanille
1 æg
25 g.sukker
 
Opskrift:
Mælken koges sammen med den flækkede vanille og lieres med ægget, der er rørt med sukkeret. Må ikke koges.

2 æg kan anvendes, dersom man ønsker fåremælken mere jævn.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (2 stemmer)

Opskriften er vist 9483 gange,
og udskrevet 101 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

sonja  -  2016-01-16 15:11:30
jeg lærte at lave den for tres år siden i skolekøkkenet. har lavet den tit

Erna  -  2014-07-22 19:15:18
Fåremælk stammer fra før Mathildecremen I stedet for at komme piskefløde på f.eks jordbær, kunne man komme en dessertsovs på Det blev kaldt fåremælk

  -  2012-04-09 14:12:52
Er jeg den eneste, der ikke forstår denne opskrift? Man får "Jævnet fåremælk" ved brug af sødmælk????