Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Æggemælk

Æggemælk, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

SuppeRet : Suppe - Mælkesupper

Hovedingrediens : Æg - HønseÆg

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :



Ingredienser:
2 l.sødmælk
40 g.hvedemel eller 50 g. rismel
½ stangvanille
3 æggeblommer eller 2 hele æg
30 g.sukker
½ tsk.salt
 
Opskrift:
Melet udrøres med lidt af mælken, hvorefter resten bringes i kog under omrøring, sammen med den flækkede vanille. Jævningen tilsættes og koger 3-5 minutter. Æggene piskes godt med sukkeret, retten lieres og salt tilsættes. Små tvebakker serveres til. Rom kan tilsættes.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (7 stemmer)

Opskriften er vist 22810 gange,
og udskrevet 412 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

  -  2018-03-05 10:29:32
Prøv og rist grovvalsede havregryn på panden med sukker og smør til 😁😁

LN  -  2014-01-16 15:32:02
Prøv at riste nogle rugbrødsterninger i lidt smør og sukker på panden og spis dem i istedet for tvebakker, det er lækkert!