Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Majsmelsgrød

Majsmelsgrød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Grød og VællingRet : Grød og Vælling - Mælkegrød

Hovedingrediens : Mel - Majsmel

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :



Ingredienser:
2 l.sødmælk
80 g.kartoffelmel
125 g.majsmel (maizena)
10 g.sukker
2 æg
1 tsk.salt
 
Opskrift:
Majsmelet udrøres til en jævning med halvdelen af mælken og bringes i kog under omrøring.

Grøden koges ved svag varme og under jævnlig omrøring i 3-5 minutter. Kartoffelmelet, der er udrørt med resten af mælken, hældes i gryden og gives et opkog med.

Æggeblommerne piskes med sukkeret, til de er ganske lyse, hviderne piskes stive, og begge dele røres i sammen med saltet umiddelbart før anretningen.

Kan anvendes kold som majsbudding og spises med varm rød sauce.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2.5    (3 stemmer)

Opskriften er vist 14183 gange,
og udskrevet 179 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu