Æggeblommerne piskes til skum og blandes med 1/3 af den kolde mælk, hermed udrøres melet til en jævning.
Resten af mælken bringes i kog, jævningen hældes under omrøring heri, og grøden bringes i kog.
Ved anretningen tilsættes salt og de stiftpiskede hvider, der skal ligge som toppe i grøden.
Grøden kan forbedres med vanille, sukker og mandler samt flere æg, hvorefter den hældes i form, afkøles og spises med varm rød sauce.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 1.3
(25 stemmer)
Opskriften er vist 16031 gange, og udskrevet 174 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider