Fløjlsgrød 02

Fløjlsgrød 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 6 Pers.
Grød og VællingRet : Grød og Vælling - Mælkegrød

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :
Fløjlsgrød 02, billede 4 Fløjlsgrød 02, billede 1 Fløjlsgrød 02, billede 2 Fløjlsgrød 02, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
20 dl. Sødmælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
100 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
250 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
Opskrift:
Mælken koges hvorefter fedtstoffet smeltes, afbages med melet og spædes med den kogende mælk. Koges i 3-5 minutter.

Saltes ved anretningen


karakterer:
Opskriften er vist 62256 gange,
og udskrevet 763 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 11941 (2843 kcal)
KJ pr. Pers. 1990 (473 kcal)
Vægt ialt 2354 gram
Vægt pr. Pers. 392 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 507 KJ (120 kcal)
Protein 3.9 gram
Fedt 6.6 gram
Kulhydrat 11.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

bendt andersen  -  2021-06-14 20:26:23
jeg husker vi som børn under 2 verdenskrig jævntlig fik flødelsgrød - og det smagte os udmærket - jeg husker kun det posetivt og det smagte os godt, Jeg er en førkrigs - modet 1937.

PALLE NIELSEN  -  2018-10-01 16:56:03
Kan huske denne grød fra barndommen dejlig lind og jeg tror vi fik mere grød dengang end der bliver serveret idag for ungdommen sørgeligt men sandt