Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Semuljegrød

Semuljegrød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Grød og VællingRet : Grød og Vælling - Mælkegrød

Hovedingrediens : Gryn / Korn - Semulje

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :



Ingredienser:
2 l.sødmælk
250 g.semuljegryn
1 tsk.salt
 
Opskrift:
Grynene udrøres i lidt af mælken. Resten bringes i kog ved jævn varme under omrøring. Jævningen tilsættes. Grøden koges i 3 minutter og saltes ved anretningen.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (7 stemmer)

Opskriften er vist 22592 gange,
og udskrevet 220 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Hannah   -  2009-12-17 00:28:17
Man kan godt skære ned på mængden af semulje, jeg plejer at bruge 100 g til en liter mælk, det passer fint. Æblemos eller -grød passer godt til. Kan spises både varm og kold.