Grynene udrøres i lidt af mælken.
Resten bringes i kog ved jævn varme under omrøring.
Jævningen tilsættes.
Grøden koges i 3 minutter og saltes ved anretningen.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(7 stemmer)
Opskriften er vist 23913 gange, og udskrevet 231 gange.
Kommentarer
Hannah - 2009-12-17 00:28:17 Man kan godt skære ned på mængden af semulje, jeg plejer at bruge 100 g til en liter mælk, det passer fint. Æblemos eller -grød passer godt til. Kan spises både varm og kold.
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider