Semuljegrød
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Semulje Oprindelsesland : Danmark Indsendt : |
|
|
Grynene udrøres i lidt af mælken.
Resten bringes i kog ved jævn varme under omrøring.
Jævningen tilsættes.
Grøden koges i 3 minutter og saltes ved anretningen.
|
|
Opskriften er vist 27863 gange,
og udskrevet 245 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Hannah - 2009-12-17 00:28:17 Man kan godt skære ned på mængden af semulje, jeg plejer at bruge 100 g til en liter mælk, det passer fint. Æblemos eller -grød passer godt til. Kan spises både varm og kold. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne