Mannagrød

Mannagrød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
6
Grød og VællingRet : Grød og Vælling - Mælkegrød

Hovedingrediens : Gryn / Korn - Mannagryn

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :      Red :
Mannagrød, billede 4 Mannagrød, billede 1 Mannagrød, billede 2 Mannagrød, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
20 dl. Sødmælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
250 gram Mannagryn
1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
Opskrift:
Grynene udrøres i lidt af mælken, resten af denne bringes i kog ved jævn varme under omrøring. Jævningen tilsættes. Kogningen fortsættes under tætsluttende låg ca ½ time, mens der jævnlig røres heri.

Saltes ved anretningen.

Serveres med frugtmos/syltetøj og/eller kanelsukker





karakterer:
Opskriften er vist 172004 gange,
og udskrevet 1285 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (71 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 8962 (2133 kcal)
KJ pr. 1493 (355 kcal)
Vægt ialt 2254 gram
Vægt pr. 375 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 397 KJ (94 kcal)
Protein 4.1 gram
Fedt 3.2 gram
Kulhydrat 12.5 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2019-10-03 15:22:45
Hvor køber i mannagryn ?

  -   2014-06-03 18:04:19
kan man lage mannagrød av mannablade ?

  -   2011-10-01 22:27:41
hvis man laver den i mikroovnen er det meget meget vigtigt at røre rundt i det både før og undervejs - ellers kommer der masser af klumper i!

  -   2011-05-20 22:39:40
Proevede at lave groeden i mikroboelgeovnen, som beskrevet nedenfor - det virkede overhovedet ikke!!! Efter 2 minutter var den blevet til een stor uspiselig klump :(

  -   2009-09-15 01:50:29
Smag mannagrød med kirsebærsauce eler solbærsyltetøj. Uhmmm.. Dét smager osse godt koldt. Fx anrettet i protionsglas, skiftevis lag på lag.

  -   2007-02-14 11:11:32
Hvis man kun vil lave manngrød til 1 person og gerne vil have at det skal gå hurtigere med tilberedning,så kom 4dl. mælk og ca. 1 dl. gryn i en dyb tallerken. Tilføj lidt salt og giv grøden 5-7 min. i mikroovnenn på højeste effekt! HUSK at rør rundt i grøden af og til - ellers koger det over!

  -   2007-02-09 21:03:09
Her serveres den afkølet og i "klatter" i en rygende varm "hyldebærsuppe", der blot er stærk saft , der har fået et opkog. Mums...

  -   2006-12-15 15:38:57
smager rigtigt godt og hele min familie kan godt lide det

  -   2005-01-01 01:01:01
Bedre end alm. risengrød. Ikke så mange klumper... God til små børn!

  -   2005-01-01 01:01:01
smager også lidt som risengrød, med kanel, sukker og en smørklat;)

  -   2005-01-01 01:01:01
prøv med lidt rørsukker, kanel og en lille skefuld æblemos ovenpå, det er guf....

  -   2005-01-01 01:01:01
super nem og go opskrift. dog behøver grøden ikke koge mere end et par minutter under omrøring før den er førdig..

  -   2005-01-01 01:01:01
mem at lave