Fyldte artiskokker

Fyldte artiskokker, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Grøntsager - Artiskokker

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
4 storeartiskokker
50 g.kogt skinke
1 skiverMortadella
50 g.kødrester, kalv eller kylling
1 glastør hvidvin
1 spsk.hakket persille
1 spsk.reven Parmesan
4 tynde skiver bacon
 Muskatnød, friskrevet
 olivenolie
 salt
 friskkværnet peber
1 citron - til kogningen
 
Opskrift:
Trim artiskokkerne og fjern 'høet' indeni med en ske. Kog dem i rigeligt saltvand med citronkvarter og en smule Maizena eller kartoffelmel i en halv snes minutter. Dræn dem og slå koldt vand over. Lad dem dryppe af med bunden i vejret.

Hak skinken, mortadellaen og kødet og rør det sammen med persillen, parmesanen, krydderierne og halvdelen af vinen. Fyld farsen i artiskokkerne og sæt dem i et olieret, ildfast fad. Læg en skive bacon ovenpå hver artiskok.

Bag en halv times tid ved stærk varme i ovnen. Spæd fra tid til anden op med resten af vinen, fortyndet i lidt vand.

Servér varme.





karakterer:
Opskriften er vist 22530 gange,
og udskrevet 437 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu