Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner

      Mad video


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Links
















Fastelavnsboller med remonce

Fastelavnsboller med remonce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
stk. 16 stk.
KagerRet : Kager

Hovedingrediens : Mel

HvedemelHøjtid: Fastelavn

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Fastelavnsboller med remonce, billede 4 Fastelavnsboller med remonce, billede 1 Fastelavnsboller med remonce, billede 2 Fastelavnsboller med remonce, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
  Dej:
100 gram Margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 dl. Sødmælk 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
35 gram Gær
2 spsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
0.5 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
1 Æg 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
250 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

   
  Remonce:
50 gram Margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
50 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
0.5 spsk. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

   
  Kagecreme:
1 Æg 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
1 spsk. Maizena majsstivelse 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
2 spsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2.5 dl. Sødmælk 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 tsk. Vanillesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
  Pynt;
  Glasur af
100 gram Flormelis 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 50 gram
2 spsk. Kakao 1 tsk. 2 gram
1 spsk. 6 gram
1 dl. 45 gram
1 spsk. Vand 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   


Opskrift:

Dej:
Margarinen smeltes og gæres smuldres i. (håndlun) Tilsæt sukker, salt, æg og halvdelen af melet. Tilsæt mel til dejen ikke klistrer mere Lad dejen hæver 15 min. tildækket

Remonce:
Margarinen (der skal helst være lidt blød) blandes sammen med sukker og mel.

Kagecreme:
Æg, maizena, sukker og mælk blandes sammen i en gryde, opvarmes 3-4 min (piskes under opvarmning) og smages til med vanille.



Rul dejen ud til en firkant (ca. 30 x 30 cm) Firkanten deles i 16 lige store dele På hvert dejstykke anbringes 1 tsk. remonce og dejstykket lukkes godt sammen om remoncen og anbringes på en plade på bagepapir med lukningen nedad og trykkes let flade. Hæver ca. 15 min.

Tyk derefter et hul ned i hver bolle med tommelfingeren og heri fyldes en tsk. kagecreme og pensles med æg.

Bollerne bages ca. 12 minutter ved 210 grader C. alm. ovn.

Efter afkøling pyntes bollerne med glasur



Andre brugere har også læst:


karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (87 stemmer)

Opskriften er vist 178541 gange,
og udskrevet 6862 gange.


Energi:
KJ total 13962 (3324 kcal)
KJ pr. stk. 872 (207 kcal)
Vægt ialt 1180 gram
Vægt pr. stk. 73 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1182 KJ (281 kcal)
Protein 5.1 gram
Fedt 13.0 gram
Kulhydrat 36.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Lissy Klement  -  2017-02-20 21:42:05
Fantastisk opskrift. Dog er det svært at få plads til både remonce og creme uden at det løber ud! ??


Sandra  -  2014-02-24 15:30:47
Hvornår skal mælken til dejen i???


  -  2014-02-23 13:00:17
Det er bare de bedste fastelavnsboller :) Mælken kom jeg i smørret da det var smeltet...


  -  2013-04-28 12:28:00
Jeg syntes de var lidt tørre


per bruun  -  2013-02-10 16:36:22
fastelavns boller som i gamle dage, de er gode, man bliver helt rørt. ;)


tina  -  2013-02-07 17:58:08
har lige bagt dem idag,tilmine sønners børnehave,super,super lækre. glæder mig allerede til på søndag, når jeg skal lave dem igen, for der skal vi have fastelavn på vejen.


Henriette  -  2012-02-18 14:31:28
Det bedste fastelavnsboller nogen sinde!!!! Top karakter!


Bettina.1965  -  2012-02-17 14:50:12
ikke så meget at sige om de her fastelavnsboller, de er bare de bedste .-) Smager super godt, er nemme at lave og ungerne er vilde med dem, så nu må jeg bare igang igen, da jeg skal have en dobbelt potion med på mandag i skolen. MUMS. Prøv dem.


Stenskov  -  2012-02-16 14:33:49
Super lækre og nemme.. 10 stjerne herfra


Julie  -  2010-02-22 09:00:59
Jeg har hele mit liv været overbevist om at min søsters fastelavnsboller var de bedste i verden - lige indtil jeg fandt denne opskrift! Det er virkelig nogle gode små boller! Jeg putter dem altid i muffinsforme for at være sikker på at alt det gode ikke falder ud - og de var virkelig et hit hjemme hos os! Opskriften bør indrammes og hænges op! :)


Charoltte  -  2010-02-18 18:12:55
Virkelige nemme at lave, og smager rigtig godt. Også hvis man putter lidt creme indeni.


Henriette og Signe  -  2010-02-14 11:50:28
Hvornår skal sødmælken i???? Gæren er umulig at opløse kun i margarine!!!!


Helene  -  2010-02-13 22:28:23
Lækre kager... Mums.. ;-) Det kan anbefales at tilsætte en halv håndfuld ren rå marcipan til remoncen, hvis man alligevel har lidt marcipan i skabet.. Lette at lave. Kan varmt anbefales.


Alexandra  -  2009-03-27 09:01:58
Nu har jeg bagt dem flere gange dog uden creme, men med en tesk. kardemomme (også selvom det ikke er fastelavn) og jeg er utrolig glad for opskriften, så den kan varmt anbefales!!!


KJ  -  2008-02-06 08:40:06
Tak for opskriften - min egen opskrift på dem fra for 15 år siden havde forlagt sig, så jeg var helt elendig;-)Så super jeg kunne genfinde den her og er fluks gået i køkkenet!


Susanne  -  2008-02-01 15:15:21
Prøv at undlad cremen og kom clasur på istedfor, det smager bare godt. ( vi kan ikke lide creme)


Rie  -  2007-02-14 11:00:38
kom en stor spsk kagecreme i remoncen så holdes fyldet nemmere på plads. Det bruger man også til at holde fyldet på plads i brunsvigeren ! Og smagen bliver mere rund.


GET  -  2007-02-09 21:01:04
Uhm... Rigtig lækre. Prøv evt. også med lidt chokolade i, det er heller ikke dårligt :0)


ARW  -  2007-02-06 15:27:48
De er dejlige, og lette at bage! -Men jeg havde lavet aaalt for meget kagecreme og så syntes jeg ikke der var særlig meget dej til 16 hele boller, de åbnede sig også! -nogle der har et råd til hvordan man laver fastelavnsboller uden remoncen flyder ud! - :D ellers er de dejlige og smager godt -især en smule lun!


Stine  -  0000-00-00 00:00:00
Rigtige gode, man behøver jo ikke engang glasur pga. remoncen.. Remoncen sætter prikken over i´et...


Lotte  -  0000-00-00 00:00:00
De er bare super duper gode, verdens bedste og nemmeste opskrift på fastelavnsboller - tak for det - så til jer andre prøv dem.