Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Valnøddekager II

Valnøddekager II, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SmåkagerRet : Småkager - Diverse Småkager

Hovedingrediens : Nødder - Valnødder

HøjtidJul

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkFryseegnet : Ikke fryseegnet

Indsendt :



Ingredienser:
125 g.smør
125 g.sukker
 revet skal af en stor appelsin
1 helt æg
1 æggeblomme
150 g.hvedemel
1 strøjet tsk. bagepulver
60 g.valnødder, deraf halvparten grovhakket
60 g.fint snittede cocktailbær
10 g.pomeransskal
 
Opskrift:
Rør smør og sukker hvidt. Tilsæt æg, lidt ad gangen, og så appelsinskallen. Derefter mel iblandet bagepulver, de grovhakkede valnødder, de fintsnittede cocktailbær og pomeransskal. Dej sættes på smurt plade (evt. bagepapir) i topper med et par tesker. Beregn lidt afstand fordi kagerne flyder en del ud. Prøv først å stege nogen få. Hvis de ikke flyder ud og bliver flade, så hæl lidt mere æggehvide i dej. Steges i 8-10 min ved 180 °C. Straks de er ude af ovnen, så sæt en valnød på med et let tryg på hver kage. Derefter tager du dem af bagepladen og over på rist.

Bemærk:
En voksen smag på julekagerne p.g.a. de svagt bitre pomeransskal stykker.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (3 stemmer)

Opskriften er vist 11654 gange,
og udskrevet 150 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu