Hak valnøddekernerne fint, evt. i blender.
Rør smør og flormelis godt.
Tilsæt
Æggehvide, valnøddekerner, citronskal og mel, og ælt dejen sammen.
Lad den hvile i køleskab ca. 1 time.
Tril dejen i fingertykke stænger og skær dem i 2-3 cm. lange stykker.
Sæt kagerne på plade med bagepapir, og bag dem 8-10 minutter ved 200 grader på midterste rille
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.8
(2 stemmer)
Opskriften er vist 8222 gange, og udskrevet 192 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider