Chokoladesnitter 02
| 
 Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade Højtid: Jul Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt : Red : |  | 
| 
 
 | 
 Bland mel og bagepulver i en skål, og smuldr smørret i.
Tilsæt sukker, kakao, vanille, æggeblomme og vand, og saml dejen. Tril dejen til 4 længder og læg dem på en bageplade. Bag dem 15-18 minutter ved 200 grader. Afkøl længderne lidt, inden de skæres i skrå skiver med en skarp kniv. | 
|  | 
| 
 
Opskriften er vist 27755 gange, og udskrevet 1159 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (34 stemmer) |  | 
| Kommentarer         Mathias            -   2009-09-10 17:09:30 De Var Gode Nok Måske Ikke Verdens Bedste         Mcoon            -   2007-12-13 13:05:05 De er virkelig gode *mums*         alise            -   2007-10-17 17:17:03 de er rigtig gode bager dem altid til jul ingen jul uden         h            -   2007-07-22 22:15:19 de er mega gode         Kirsten            -   2007-01-29 13:03:59 De er rigtig gode, men fortæl at de skal trykkes flade inden de pensles. Der kan være 4 stænger på en plade.         Jea            -   2006-12-18 14:57:18 altså hvem har fundet på dem mums eller ikke prøv dem         Gurlig            -   2006-12-18 14:55:45 det ik lige min smag         Camilla            -   2005-01-01 01:01:01 De skal jo skæres i stykker..         Camilla            -   2005-01-01 01:01:01 Jeg fortår ikke helt,hvorfor skal de pensles og have det der på inden de kommer i ovnen         Julie            -   2005-01-01 01:01:01 MUMS...! :) de skal bare prøves!         Anne Marie            -   2005-01-01 01:01:01 De skal penslesmed ægehvider og drysses med sukker og mandler INDEN de bliver bagt!         Britta            -   2005-01-01 01:01:01 hvornår skal der pensles med æggehviderne og drysses med sukker og mandler???????????????         rikke            -   2005-01-01 01:01:01 de er de beste         Bente            -   2005-01-01 01:01:01 de er rigtigt go' | 
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne

 
 
