Krydrede daddelkager

Krydrede daddelkager, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 18 stk.

SmåkagerRet : Småkager - Diverse Småkager

Hovedingrediens : Frugt - Dadler

HøjtidJul - julen

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Ikke fryseegnet

Indsendt :



Ingredienser:
225 g.udstenede hakkede dadler
1 spsk.rørsukker
4 spsk.vand
1 spsk.citronsaft
½ tsk.stødt kanel
 
 Dej:
175 g.hvedemel
1 toptsk. Bagepulver
175 g.semolina eller groft majsmel
175 g.smør
75 g.rørsukker
 
Opskrift:
Kom dadler, rørsukker, vand, citronsaft og kanel i en gryde, og varm det op under omrøring. Lad det koge småt, til sukkeret er helt smeltet og blandingen er smørbar.

Dej:
Bland de to slags mel med bagepulver. Smelt smørret i en gryde, og bland sukkeret i. Rør smørblandingen i melet, og bland det godt. Læg bagepapiret i en smurt bradepande på 20x30 cm. Bred halvdelen af dejen ud i bradepanden, brug hænderne, hvis dejen er fast. Fordel dadelblandingen på dejen. Fordel resten af dejen over dadlerne. Den er fast når den køler af, så den smuldrer lidt, men det gør ikke noget.

Bag kagen 25-30 minutter på midterrillen ved 200 grader. Køl kagen af og skær den i firkanter eller stænger.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 11217 gange,
og udskrevet 171 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu