Opløs gær, salt og sukker i den kolde mælk.
Tilsæt kardemomme og en tredjedel af melet og pisk i nogle minutter.
Tilsæt gradvist resten af melet og ælt dejen igennem til den er blød, men ikke klistret.
Hviler 10 minutter.
Rul dejen ud i en firkant (40x50 cm) på et meldrysset bord.
Dæk to tredjedele af dejen med det kolde smør i tynde skiver.
Vent til smørret er blevet smidigt, fold den udækkede tredjedel ind over den midterste tredjedel og derefter en gang til.
Læg dejen i køleskabet og vent 10-15 minutter.
Rul dejen ud endnu en gang og fold igen i tre lag.
Lad dejen hvile 10-15 minutter.
Rul derefter ud i 0.5 cm tykkelse.
Skær firkanter, der måler ca. 11x11 cm. Læg 1-2 tsk fyld på hver firkant.
Firkanterne lukkes og klemmes grundigt til.
De vendes, Pensles og lægges på pladen til efterhævning.
Bages ved 225 grader C alm. ovn i 13-16 minutter.
Tips:
Abrikosmos:
200 g. tørrede abrikoser
vand
150 g. sukker
Abrikoserne sættes i blød natten over, det meste vand hædes af så der er omkring 1 dl. vand tilbage, bringes i kog og koger til en fast mos. kan evt. blendes.