Birkessmåkager
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Birkes Højtid: Jul Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt : Red: |
|
|
Rør smør, sukker og vanille godt.
Tilsæt æggeblomme, appelsinskal, birkes, mel og salt og ælt dejen sammen.
Dejen kan trilles i stænger der lægges koldt og skæres i ½ cm. tykke skiver.
Dejen kan også rulles tyndt ud med kagerulle på et meldrysset bord og stikkes i kager.
Bag kagerne ca. 12 minutter ved 175 grader. Til kanten er lysebrun. Afkøl kagerne på en rist inden de lægges i kagedåsen. |
|
Opskriften er vist 16217 gange,
og udskrevet 317 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (16 stemmer) |
|
Kommentarer J. F. Krag - 2018-11-23 13:14:20 Bedste småkager nogensinde (er over 60) :)) Bente - 2012-04-12 21:26:21 Hvor kommer flødeosten ind i billedet??? Nina - 2008-12-02 13:48:41 Jeg synes det er en god opskrift. Har smagt det der er bedre, siger IKKE den er dårlig overhovedet. Den er god!! :) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne