Kommentarer
Gerda - 2020-02-08 16:07:09 Smager fint men flyder ud på bagepladen.
liza78 - 2017-02-04 17:34:01 Rigtig gode boller..
Jeg klippede et kryds, og lavede en lomme, hvori cremen kom i.
På denne måde bliver cremen i og de smager himmelsk...
Bagetiden blev dog kun 10 min ca.
Jeannette - 2010-01-24 20:57:49 Jeg var ikke vildt imponeret... Synes bollerne blev lidt tørre.
CMR - 2009-02-21 16:14:52 Fløden skal piskes til skum og blandes i kagecremen når den er færdig og afkølet. Det er nok der det er gået galt med den tynde creme. Vi laver i øvrigt cremen uden flødeskum og det er også lækkert!
Per - 2009-01-25 09:35:35 Bollerne er som sådan gode nok, men det med cremen forstår jeg ikke, slet ikke det med at der skal piskefløde i cremen, for den bliver ret tynd.
Der er ikke plads til ret meget creme i klippet i bollen og det meste render ud.
- 2008-02-03 15:39:56 Glemte at skrive at jeg smeltede margarinen
- 2008-02-03 15:33:09 Jeg brugte margarine og det fungerede fint. Tilgengæld kom jeg ikke flædeskum i cremen, da jeg ikke havde noget. Det passede med en bradepande fordi jeg lavede dobbeltportion. Plipperne blev hevet ud til siden så der var plads til cremen ( på denne måde kan der være mere creme i) Bollerne kan nu hæve så det bliver en bradepande fuld, der hæver imod hinanden, men er lige til at skille ad efter bagningen.
Line og Louise - 0000-00-00 00:00:00 Virkelig lækre fastelavnsboller. Vi brugte en anden opskrift på kagecremen, men den blev god alligevel..
Marianne - 0000-00-00 00:00:00 Der er rigeligt med kagecreme og det er lidt svært at få cremen til at blive i bollerne. Ikke at det betyder så meget for de er RIGTIG lækre. ps. jeg brugte blandingsprodukt og havde ingen problemer med det.
karen - 0000-00-00 00:00:00 -brug lurpak!!! -taler af bitter erfaring, men så er de også skidegode!
|