Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Rejecreme med blomkål

Rejecreme med blomkål, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med skaldyr

Hovedingrediens : Rejer - Skalrejer

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
½ kg.kogte rejer med skal
1 spsk.smør
1 skalotteløg
1 gulerod
2 kvistebredbladet persille
½ spsk.koncentreret tomatpuré
1 dl.hvidvin
 dl.kalvebouillon
 dl.piskefløde
 salt
 peber
 lidt cayennepeber
1 letkogt blomkål
 lidt fintklippet purløg
 
Opskrift:
Pil rejerne, og læg skallerne i en tør gryde. Stil rejerne til side. Svits rejeskallerne over god varme, og damp så meget væde som muligt fra. Rør i skallerne under afdampningen. Tilsæt smørret, og svits dem godt heri. Tilsæt de ituskårne grøntsager, krydderurter og pureen. Hæld vin ved, og kog ind til det halve. Tilsæt bouillon, læg låg på, og lad skallerne simre i 20 minutter. Si suppen gennem en finmasket si. tilsæt fløde, kog cremen jævn, og smag til med krydderier. Lun rejerne igennem i lidt suppe, uden at de koger. Koger rejerne med, bliver de tørre! Server cremen til letkogt blomkål og rejer med et drys purløg.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (2 stemmer)

Opskriften er vist 8508 gange,
og udskrevet 103 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu