Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner

      Mad video


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Links
















Sønderjysk Bidesild

Sønderjysk Bidesild, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

FrokostRet : Frokost

Hovedingrediens : SildeFisk

SildOprindelsesland : Danmark - Dansk - Danske

Danmark - Dansk - DanskeIndsendt :





Ingredienser:
 Saltede sild.
 
 Tilbehør:
 Hakkede løg.
 Hakkede radiser.
 
 Sauce:
 Creme fraiche.
 Hakket purløg.
 


Opskrift:

Sildene tages op aaf saltlagen, udvandes i ca. 3 timer. Hoved, hale og indvolde fjernes, skindet flåes af. Du skal ikke fjerne benene. Sildene skæres i ca. 4 cm tykke skiver. Servér straks på et fad med skåle med hakkede løg, hakkede radiser samt creme fraiche rørt op med purløg. Sildestykkerne kan spises med fingrene, dyppet i sovsen, med tilbehøret lagt på et stykke groft brød.



Andre brugere har også læst:


karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (6 stemmer)

Opskriften er vist 14204 gange,
og udskrevet 246 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Anne Lise Jensen  -  0000-00-00 00:00:00
Lollandsk ret, kan også severes med en lage af sukker og eddike, hæld denne over sildene afkølet 10 min inden serveringen