Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter














Dildsild

Dildsild, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

FrokostRet : Frokost - Frokostsild

Hovedingrediens : SildeFisk - Sild

Højtid: Jul

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
3 friskfangede sild
 
 Marinade:
1 1/2 dl.dildeddike
1/2 dl.vand
4 spsk.sukker
2 rødløg
1 bdt.frisk dild
1/4 tsk.peber
 


Opskrift:

Skær sildefileterne i skrå snitter. Rør eddike, vand, sukker og peber sammen. Skær løg i tynde skiver. Klip dilden fint. Læg sild, løgringe og dild lagvis i en skål. Slut med løg og dild. Hæld marinaden over. Dæk skålen med folie. Stil skålen koldt i 2 - 6 timer.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (2 stemmer)

Opskriften er vist 24440 gange,
og udskrevet 488 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Bedstefar  -  2013-12-02 21:50:51
Husk, at sildene skal være gennemfrosne før brug, og at dilden skal være ekstremt gennemskyldet.


  -  0000-00-00 00:00:00
En marineret sild bliver atid bedre af at stå længe. DVS 2-6 timer er ABSOLUT minimum. et par uger er rigtig godt. Desuden er det godt at koge sin marinade op og ladfe den afkøle inden silden lægges i. Smagen bliver kraftigere og mere harmonisk