Saltmandler

Saltmandler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SlikRet : Slik - Diverse slik

Hovedingrediens : Nødder - Mandler

HøjtidJul - julen

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
100 g.mandler
1 spsk.smør
1 tsk.fint salt
 
Opskrift:
Smut mandlerne og dup dem fri for væde. Rist mandlerne på en tør pande, ved ikke for stærk varme, og ved jævnlig omrøring. Tag panden fra varmen. Kom smørret på, rør om og hæld mandlerne ud på papir. Drys med salt og ryst mandlerne, så saltet fordeles.

Lad dem afkøle helt og opbevar dem i glas med låg - hvis der altså er flere tilbage, når smagsprøvetiden er overstået!


Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Saltmandler

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (23 stemmer)

Opskriften er vist 39859 gange,
og udskrevet 771 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Thomas Kobberø  -  2018-09-22 11:00:18
Hvis man ønsker dem rigtig super sprøde, så hæld dem ud på bagepapir, og giv dem en tur i ovnen, indtil de er brune. Det hjælper hvis man før smutning lader dem suge en lille smule vand.

Charlotte  -  2010-10-14 12:49:11
for at gøre det fedtfattig så undlad smørret, det smag stadig rigtig godt uden smør

Gitte   -  2009-12-30 20:39:57
Super lækker snack :-) Og så er de oven i købet nemme at lave! Saltet er dog nemmere at fordele, ved at hælde salt og mandler i en pose, og derefter ryste godt rundt.