Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Hyldebær-romtoddy

Hyldebær-romtoddy, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Varme DrikkeRet : Varme Drikke - Varm Toddy

Hovedingrediens : Bær - Hyldebær

HøjtidJul

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
5 dl.fortyndet hyldebærsaft af ¼ kg. frosne hyldebær
½ l.vand
100 g.sukker
 saften af ½ citron
½-1 dl.mørk rom
 skiver af usprøjtet citron
 evt. lidt ekstra rørsukker
 
Opskrift:
Kom hyldebær, vand og sukker i en gryde og bring i kog. Mos lidt i bærrene med en stor ske, så al saften tænger ud. Si saften. Skal den gemmes koges den lidt ind, ellers undersøger man, om der skal mere vand i, eller om styrken er god nok. Så bringes saften atter i kog, tages af varmen og smages til med citronsaft, rom og rørsukker.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (6 stemmer)

Opskriften er vist 28998 gange,
og udskrevet 451 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Hansen  -  2013-04-17 20:16:27
Der skal meget mere rom i. meget.