Hyldebær-romtoddy

Hyldebær-romtoddy, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2

Varme DrikkeRet : Varme Drikke - Varm Toddy

Hovedingrediens : Bær - Hyldebær

HøjtidJul

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red:


Ingredienser:
5 dl.fortyndet hyldebærsaft af ¼ kg. frosne hyldebær
½ l.vand
100 g.sukker
0.5 citron saften heraf
½-1 dl.mørk rom
 skiver af usprøjtet citron
 evt. lidt ekstra rørsukker
 
Opskrift:
Kom hyldebær, vand og sukker i en gryde og bring i kog. Mos lidt i bærrene med en stor ske, så al saften tænger ud. Si saften. Skal den gemmes koges den lidt ind, ellers undersøger man, om der skal mere vand i, eller om styrken er god nok. Så bringes saften atter i kog, tages af varmen og smages til med citronsaft, rom og rørsukker.


karakterer:
Opskriften er vist 31400 gange,
og udskrevet 474 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (7 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Hansen  -  2013-04-17 20:16:27
Der skal meget mere rom i. meget.