Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Anderledes gløgg

Anderledes gløgg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

Varme DrikkeRet : Varme Drikke - Gløgg

Hovedingrediens : Øl / Vin og Spiritus - Hvidvin

HøjtidJul

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Anderledes gløgg, billede 4 Anderledes gløgg, billede 1 Anderledes gløgg, billede 2 Anderledes gløgg, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1 dl.vand
2 cm.frisk ingefær
2 stængerkanel
6 helekardemommer
 
7.5 dl.medium hvidvin som en let og blomsteragtig frascati vin
1 dl.lys portvin
2-3 spsk.Akaciehonning
150 g.valnødder
100 g.lyse sultans rosiner
 evt. lidt appelsinfileter
 
Opskrift:
Kom vand, hakket ingefær, kanel og kardemommer i gryde, og lad det koge ca. 15 minutter. Lad det trække natten over.

Si ekstrakten og kom denne i hvidvinen med honning og portvin, og varm op til lige under kogepunktet.

Server straks med lyse rosiner, valnødder og appelsinfileter.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.1    (10 stemmer)

Opskriften er vist 49301 gange,
og udskrevet 994 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Per  -  2009-11-22 13:16:23
Valnødderne bør skylles, det fik vi ikke gjort og gløggen blev let grumset.